www.vegetband.cz  



anglicky / english 

Klub Nanečisto


(17. 10. 2012)
zpět na výběr

Klub Nanečisto 17.10.2012


Z Prahy jsme vyrazili trochu se zpožděním, protože jedna část už byla na cestě, a já jsem se nemohl nějak sejít s Lenkou, která marně hledala Budějovické náměstí. Nakonec jsem ji dostihnul v Michli. Sraz jsme měli v Benešově u Prahy u benzínové pumpy. Když jsme tam přijeli, zbytek kapely posedávál a diskutoval, co Iveta Bartošová a co na to Blesk. Za dobrého světla jsme se nechali vyfotit, protože dnes byla premiéra - Petr Žižka poprvé s námi.

Klub Nanečisto leží v Lišově, a Lišov leží mezi Třeboní a Českými Budějovicemi. Neochvějně nás vedla navigace, která si ale neporadila s objížďkou, ale přesto jsme to našli.

Pěkný divadelní sál, kde se bohužel netopilo. Už jsem to zase viděl černě. Žádné zvučení, hraje se na jeden mikrofon, tak rychle na večeři a zpátky do klubu, kde vystoupení místních Rybníkářů vstoupilo do poslední čtvrtiny. Kupodivu sál byl plný.

Odehráli jsme naše asi hodinové vystoupení a několikrát přidávali, opravdu z posledního. Totiž repertoár jsme měli mírně omezený počtem skladeb nacvičených s Petrem, ale i s Lenkou u basy.

Musím poděkovat Jirkovi Krškovi a Rybníkářům za pozvání. Snad nás pozvou ještě někdy.


GS: V Lišově jsme toho opravdu moc nesnědli, průměrná místní restaurace ***

nahoru




 Aktuality
Nejbližší vystoupení:
27.4.2024
Nebákovská struna


Country na kolejích
8.3.2022

Bluegrass na mlejně
Do sekce Fotky jsme přidali novou sadu fotografií. (viz. odkaz)
27.8.2018

Bluegrass na Mlejně
Na Janďourkův mlejn jsme se velice těšili, protože na tomhle bluegrassovém festivalu,...
11.8.2018




  Poslední aktualizace:
4. března 2024  


Petr Záruba
© 2003 - 2024