www.vegetband.cz  



anglicky / english 

EWOB 2012 Voorthuizen


(17. 5. 2012)
zpět na výběr

EWOB 2012 Voorthuizen


Do dějiště festivalu jsme vyrazili ve středu 16.května. Měli jsme sice hrát až ve čtvrtek, ale známe ty příjezdy, když se někam jede 900 kilometrů.

Přijeli jsme do Voorthuizenu a nikde nikdo, jen pár stanů na místě a několik aut. Byli jsme tu mezi prvními, a tak jsme si mohli vybrat místa pro naše přístřešky.

Ráno začalo tím, že přestala téct voda, ucpaly se záchody a už bylo o zábavu postaráno. Samozřejmě všem se v tu chvíli začalo chtít. Tak vše zachránil úprk do města a návštěva kavárny se snídaní a hlavně WC.

Oficiální vystoupení jsme si odbyli už odpoledne prvního dne festivalu.

V pátek jsme provedli kapelní výlet do Národního parku De Hoge Veluwe, kde se jezdí na místních kolech (jejich půjčení je v ceně vstupného) a střídají se různé tipy krajiny, včetně opravdové pouště.

Byl totip od Petra.

V sobotu nás ještě čekala tři vystoupení po okolí festivalu. Vše bylo dobré, byli jsme na místo dopraveni, i nějaké to pivko proběhlo a rychle zpět, abychom stihli večerní koncert.

Večer jsme poznali jaké to je, když o sobě může někdo říct:,,.... jsme americká bluegrassová kapela".

Přesvědčili jsme se, že nemusí ani naladit. Škoda, většina českých kapel byla na podstatně vyšší úrovni, než hvězdy festivalu.

Náčelník, vzorný děda, za doprovodu své Ženy Kousavé a společně s Pavlem odfrčeli ještě v noci směr Brusel za vnučkou. Zbytek Vegetu to mastil domů v neděli ráno.

nahoru




 Aktuality
Nejbližší vystoupení:
22.5.2024
Portrait a Veget


Country na kolejích
8.3.2022

Bluegrass na mlejně
Do sekce Fotky jsme přidali novou sadu fotografií. (viz. odkaz)
27.8.2018

Bluegrass na Mlejně
Na Janďourkův mlejn jsme se velice těšili, protože na tomhle bluegrassovém festivalu,...
11.8.2018




  Poslední aktualizace:
25. dubna 2024  


Petr Záruba
© 2003 - 2024